Koivukylän apteekki

Koivukylän apteekin apteekkari Hannele Kautto lähti innoissaan uudistamaan apteekkinsa ilmettä uusilla digitaalisilla näytöillä. Apteekkaripäiviltä saatu idea pistettiin saman tien käytäntöön ja nyt apteekin myyntiä ja tiedostusta tehostaa neljä kappaletta 10” DS-näyttöä ja yksi 40” DS-näyttö. Paraatipaikoilla sijaitsevat näytöt esittävät avainasiakaskampanjoita ja muita ajankohtaisia tuotetarjouksia värikkäin ja liikkuvin kuvin.

Personoidut kampanjat omalle asiakaskunnalle

”Olin todella innoissani, kun törmäsin viime Apteekkaripäivillä digitaalisiin (DS) näyttöihin Eurosecin messuosastolla. EWQ Digital Signage oli juuri sitä, mitä olin halunnut apteekkiimme. Meillä oli jo ennestään ketjun näyttöjä, mutta ne ovat kauko-ohjattuja ja ketjun omia mainoksia varten. EWQ Digital Signage on ainoastaan meidän käyttöömme ja meidän muokattavissa. Voimme itse luoda DS-näytöille personoituja kampanjoita sekä tiedotteita omalle asiakaskunnallemme vaivatta ja nopeasti, samalla kustannustehokkaasti!”

Lisämyyntiä vaivatta

”EWQ Digital Signagen ansiosta olemme päässeet eroon hintalappuviidakosta, joka teki apteekistamme epäsiistin. Nyt apteekkimme teemavärit toistuvat kirkkailta DS-näytöiltä luoden yhtenäisen ja modernin ilmeen. Olemme sijoittaneet DS-näytöt paikkoihin, minne haluamme asiakkaidemme huomion kiinnittyvän. Valo sekä liikkuva kuva pysäyttävät katseen ja ohjaavat asiakkaamme kampanjatuotteiden luo.

Neljä 10” DS-näyttöä asetettuina vastakkain, sijaitsevat kassojen läheisyydessä avainasiakashyllyillä, jotka ovat erinomaisia paikkoja lisämyyntiin. Jonottaessaan, asiakkailla on aikaa lukea mainoksia sekä informaatiota ja ostaminen on vaivatonta. Iso 40” DS-näyttö näkyy pitkälle ja kiinnittää katseet heti apteekin porteilta.

Tällä hetkellä DS-näytöillä pyörii avainasiakaskampanjoitamme ja uusia kampanjaideoita syntyy jatkuvasti. Oikeat hinnat ja tuotetiedot ovat näyttävästi esillä oikeiden tuotteiden kohdalla, jolloin huomioarvo kasvaa. Voimme myös kirjoittaa omia tekstejämme, esim. tuotekuvauksia tai informaatiota näytöille lyhyelläkin varoitusajalla. Viestit ovat ajankohtaisia ja suunnattu juuri omalle asiakaskunnallemme. Kohdennettu viestintä ei ole ennen onnistunut printtimainosten ja ketjun digitaalisten näyttöjen välityksellä. Muun muassa näiden ansiosta asiakaspalvelumme on parantunut entisestään.”

Kampanjoiden ajastuksesta suurta hyötyä

”DS-näyttöjen sisällöntuotanto ja –hallintatyökalu on todella helppokäyttöinen. Järjestelmässä on selkeät rivit, minne kirjoitamme mm. ajan, tuotteen sekä hinnan. Kerrytämme kuvia kuvapankkiin, josta valitsemme sopivat kampanjoihimme.

Työkalu mahdollistaa kampanjoiden ajastuksen, mikä on loistava työkalu! Voimme toteuttaa mm. tunnin sokkitarjouksia häntäerästä, jonka haluamme nopeasti pois varastosta. Ajastamme hinnat alkamaan tiettynä kellonaikana, esimerkiksi ruuhka-aikana.

Suurin etu ajastuksesta kuitenkin käy ilmi kuun vaihteessa, jolloin tarjoukset vaihtuvat. Apteekkimme ”tekniset” vaihtavat uudet kampanjasisällöt muun työnsä ohessa. Ennen aikaa kului tunteja printtien tekemiseen ja vaihtamiseen. Nyt EWQ Digital Signagen myötä aika säästyy huomattavasti! Seuraavan kuun kampanjat ja mainokset voidaan tehdä hyvissä ajoin ja ajastaa alkamaan haluttuna päivänä. Henkilökuntamme on ollut todella tyytyväinen tähän muutokseen!”

Toivottu uutuus

”EWQ Digital Signage on todella kaivattu uutuus apteekkien keskuudessa. Kun puhutaan myymälän ilmeen visuaalisuudesta ja tilankäytön tehokkuudesta, printtimainontaa ja digitaalisia näyttöjä ei voi edes verrata toisiinsa. Kaiken huipuksi näyttöjen vuokra on pieni osa työtunneista, mitä printtien tekemiseen on kulunut. Olen jo monelle kollegalleni kehunut EWQ Digital Signagea ja todella toivon, että muutkin apteekit hyödyntävät näin erinomaista järjestelmää. Iso kiitos Eurosecille!”

Hannele Kautto

Apteekkari, Koivukylän apteekki

Neljä 10” näyttöä sijaitsee kassojen läheisyydessä avainasiakashyllyillä, jotka ovat erinomaisia paikkoja lisämyyntiin.

Iso 40” DS-näyttö näkyy pitkälle ja kiinnittää katseet heti apteekin porteilta.  

Jonottaessaan, asiakkailla on aikaa lukea mainoksia sekä informaatiota ja ostaminen on vaivatonta.

Hyödynnetyt ratkaisut

Huolto ja tuki

0200 20502 (1,95€/min+pvm). Huoltoneuvontamme palvelee arkisin klo 8-16.

Myynti

Myyntihenkilöstömme palvelee puhelinnumerossa 0207 414 680

Yhteydenotto

Yhteystietosivulta löydät yhteydenottolomakkeen ja käyntiosoitteet.