K-Supermarket Hertta

Helsingin Herttoniemessä sijaitseva pääkaupunkiseudun vuoden 2014 parhaaksi K-Supermarketiksi valittu K-Supermarket Hertta päätti rohkeasti lähteä uudistamaan hedelmä- ja vihannesosastoa sekä juustotiskiä digitaalisin näytöin.

Toimitimme Herttaan yhteensä 27 näyttöä. HeVi-osastolle asennettiin kuusi kappaletta neljän 22″ DS -näytön kokonaisuuksia, jotka toimivat hintainformaation esittämiseen. Lisäksi toimitimme juustotiskille 3 kpl 46″ DS -näyttöjä mielikuvamarkkinointiin.

Asiakaskokemus uudelle tasolle

”Liikkeemme tavoite on elää jatkuvasti ajan hermolla ja hyödynnämme uudistumisessa uusinta tekniikkaa. Asiakkaat ja henkilöstö kohtaavat asioita uudella, nykyaikaisella ja helpolla tavalla.

Asiakkaille selkeä digitaalinen hintainformaatio on erittäin tärkeä palvelu, sillä tarjoukset tulevat oikeasti esiin ja saavat asiakkaan huomion. Henkilöstölle rutiinien helpottuminen tuo lisää tehokkuutta ja voivat keskittyä oleelliseen. SeeSignagen käyttö on henkilöstön mielestä mukavaa ja nopeaa.”

Modernia tiedottamista

”Sijoitus on jo nyt kannattava, mutta joissain tuoteryhmissä tehoa parantaa, kun tuotetieto saadaan suoraan siirtymään kassajärjestelmästä näytölle.

Tämä on varmasti kaupanalan tulevaisuus.”

Markus Ranne

Kauppias, K-Supermarket Hertta


Juustotiskillä 3 kpl 46″ DS-näyttöä esittävät mielikuvamarkkinointia. HeVi-osastolle asennettiin kuusi kappaletta neljän 22″ DS -näytön kokonaisuuksia, jotka näyttävät hintainformaatiota.

Hyödynnetyt ratkaisut

Huolto ja tuki

0200 20502 (1,95€/min+pvm). Huoltoneuvontamme palvelee arkisin klo 8-16.

Myynti

Myyntihenkilöstömme palvelee puhelinnumerossa 0207 414 680

Yhteydenotto

Yhteystietosivulta löydät yhteydenottolomakkeen ja käyntiosoitteet.