K-Supermarket Hertta

Helsingin Herttoniemessä sijaitseva pääkaupunkiseudun vuoden 2014 parhaaksi K-Supermarketiksi valittu K-Supermarket Hertta avasi täysin uudistetun myymälän marraskuussa 2017. K-Supermarket Hertta on ensimmäinen päivittäistavarakauppa, joka on digitalisoinut koko myymälän hintainformaation. Toimitimme Herttaan tuhansia ja taas tuhansia elektronisia hintalappuja sekä kymmeniä digitaalisia näyttöjä tuomaan ilmettä ja liikettä myymälän tiloihin.

Hintainformaatio ja tarjoukset ovat näyttävästi esillä eivätkä jää asiakkailta huomaamatta. Oikea hinnat siirtyvät kassajärjestelmästä automaattisesti elektronisille hintalapuille ja henkilökunnalle jää enemmän aikaa palvella asiakkaita.

Asiakaskokemus uudelle tasolle

”Liikkeemme tavoite on elää jatkuvasti ajan hermolla ja hyödynnämme uudistumisessa uusinta tekniikkaa. Asiakkaat ja henkilöstö kohtaavat asioita uudella, nykyaikaisella ja helpolla tavalla.

Asiakkaille selkeä digitaalinen hintainformaatio on erittäin tärkeä palvelu, sillä tarjoukset tulevat oikeasti esiin ja saavat asiakkaan huomion. Henkilöstölle rutiinien helpottuminen tuo lisää tehokkuutta ja voivat keskittyä oleelliseen.”

Markus Ranne

Kauppias, K-Supermarket Hertta

Huolto ja tuki

0200 20502 (1,95€/min+pvm). Huoltoneuvontamme palvelee arkisin klo 8-16.

Myynti

Myyntihenkilöstömme palvelee puhelinnumerossa 0207 414 680

Yhteydenotto

Yhteystietosivulta löydät yhteydenottolomakkeen ja käyntiosoitteet.