K-Market Ravioli

Espoon Lippajärvellä sijaitsevan K-Market Raviolin tavoitteena on tarjota asiakkailleen jatkuvasti kehittyvä ja mielenkiintoinen asiointiympäristö. Uusia ideoita oli etsitty jo tovi, mutta vasta digitaaliset näytöt toivat ratkaisun kaupan tarpeisiin.

Toimitimme Raviolin liha- ja kalatiskille kaksi 22” näyttöä modernisoimaan asiakastiedotusta ja imagomainontaa. Näytöt kiinnitettiin takaseinien sijaan tiskien etuosaan, kiinni vaakoihin. Liha- ja kalatiskinäyttöjen lisäksi asensimme yhden 40” näytön henkilökunnan taukotilaan korvaamaan perinteisen ilmoitustaulun.

Asiakaskokemus uudelle tasolle

”Nykypäivään kuuluu digitaalisuus ja haluamme olla aikaamme edelle. Pyrimme tarjoamaan jatkuvasti jotain uutta ja erikoista, jolla pitää asiakkaiden mielenkiintoa yllä ja saada heidät asioimaan meillä uudelleen. Digitaaliset näytöt ovat mahdollistaneet asiakaskokemuksen ja –palvelun nostamisen aivan uudelle tasolle.

Tämä oli ensimmäinen järjestelmä, mikä voitiin räätälöidä oman näköiseksemme ja vastaamaan tarpeitamme. Käyttöjärjestelmä on yksinkertainen käyttää ja yhtenäiset sisällöt ovat nopeita päivittää muutamalla klikkauksella sekä minun että palvelutiskin henkilökunnan puolesta.”

Modernia tiedottamista

”Palvelutilanteessa asiakkaan katse ohjautuu automaattisesti vaakaan, joten näyttöjen sijoittaminen liha- ja kalatiskimme etuosaan, vaakojen oheen, oli luonteva ratkaisu. Informaatio on näin lähellä asiakasta ja helposti luettavissa. Liikkuva kuva ja värikylläisyys takaavat moninkertaisen huomioarvon ja kiinnittävät asiakkaiden mielenkiinnon kauempaakin.

Kala- ja lihainformaation lisäksi näytöillämme pyörii sää- ja uutistietoja. Mielestämme pienillä asioilla on suuri merkitys asiakastyytyväisyydessä ja digitaalisten näyttöjen avulla voimme toteuttaa vaikka mitä!

Halusimme digitaalisen näytön myös henkilökuntamme taukotilaan sisäistä tiedottamista varten. Ajankohtaiset tiedotteet, lomalistat, ohjeistukset ja muut päivittyvät jatkuvasti, joten muunneltavuus on tärkeää. Digitaalisten näyttöjen avulla tämä on helppo toteuttaa ja myös paperin määrä vähenee. Ilmoitukset näkyvät isolta näytöltä ja tuovat modernia ilmettä taukotilaan.”

Luotettava ja kustannustehokas

”Olemme asiakas- ja henkilökuntapalautteiden pohjalta onnistuneet luomaan luotettavan ja kustannustehokkaan tavan tiedottaa asioista. Työt eivät enää keskeydy koneella ja tulostimella juoksentelun takia. Jopa paikallinen elintarvikeviranomainen on kehunut liha- ja kalatiskillä sijaitsevia näyttöjä ja vienyt ideaa eteenpäin myös muihin päivittäistavarakauppoihin!”

Mikko Karmakka

Kauppias, K-Market Ravioli

Toimitimme Raviolin liha- ja kalatiskille kaksi 22” näyttöä modernisoimaan asiakastiedotusta ja imagomainontaa. Näytöt kiinnitettiin takaseinien sijaan tiskien etuosaan, kiinni vaakoihin.

Asensimme lisäksi yhden 40” näytön henkilökunnan taukotilaan korvaamaan perinteisen ilmoitustaulun.

Hyödynnetyt ratkaisut

Huolto ja tuki

0200 20502 (1,95€/min+pvm). Huoltoneuvontamme palvelee arkisin klo 8-16.

Myynti

Myyntihenkilöstömme palvelee puhelinnumerossa 0207 414 680

Yhteydenotto

Yhteystietosivulta löydät yhteydenottolomakkeen ja käyntiosoitteet.