• Terveydenhuolto ja apteekit

  Autamme asiakkaitamme keskittymään ihmisten auttamiseen

Asiakashallinnan ratkaisut

Kotimainen järjestelmä asiakasvirtojen hallintaan ja analysointiinAvainlippu

Rahankäsittelyn ratkaisut

Hyväksytyt ja luotettavat laitteet seteleiden ja kolikkojen käsittelyyn

Myymälämarkkinoinnin ratkaisut

Lisämyyntiä ja kustannussäästöjä digitaalisilla näytöillä ja hintalapuilla.

Asiakastyytyväisyyttä terveydenhuoltoon ja apteekkeihin

Terveydenhuollon ja apteekkien pitkäaikaisena yhteistyökumppanina olemme mukana auttamassa asiakkaitamme saavuttamaan asiakastyytyväisyydelle asettamiansa tavoitteita.

Asiakashallinnan ratkaisumme tehostavat asiakaspalveluanne ja mahdollistavat asiakasvirtojen seurannan sekä analysoinnin. Kotimaisen EWQ-vuoropalvelujärjestelmän elegantit lippuautomaatit, kirkkaat asiakasnäytöt sekä helppokäyttöiset palvelupäätteet luovat teille sujuvan asiakaspalvelu- ja jonotusympäristön. Järjestelmällemme on myönnetty kotimaisuudesta kertovan Avainlippu-merkin käyttöoikeus.

Myymälämarkkinoinnin ratkaisumme nostavat myymälänne mainonnan uudelle tasolle. Digitaaliset näytöt ja hintalaput ajankohtaisella ja luotettavalla sisällöllä saavuttavat asiakkaidenne huomion juuri siellä, missä ostopäätökset tapahtuvat. Sijoita tuotekampanjoita esittäviä näyttöjä esimerkiksi näyteikkunoille tai hyllyille käsikauppatavaroiden menekkiä edistämään!

Rahankäsittelyn ratkaisumme sisältävät kaikki tarvittavat laitteet käteisrahan turvalliseen käsittelyyn ja talletukseen. Hyväksyttyjen laitteiden avulla tunnistat helposti väärennetyt rahat ja lasket käteisrahan luotettavasti.

Turvallisuusratkaisumme tarjoavat kokonaisvaltaista turvaa mm. dokumentaation ja arvo-omaisuuden säilyttämiseen, avainten hallintaan ja tietoturvan varmistamiseen. Ennaltaehkäise murtoriskiä sulkemalla esim. arvotavarat ja lääkkeet murtosuojattuihin turvakaappeihin.

Ratkaisumme

 • EWQ-vuoropalvelujärjestelmä

  Eurosec Oy:n vuoropalvelujärjestelmä on kehitetty ja valmistettu Suomessa. Järjestelmä on radiotoimisuutensa ansiosta langaton.

 • Rahankäsittely

  Valikoimastamme löytyvät laitteet setelien aitoustunnistukseen, laskentaan ja lajitteluun sekä kolikoiden käsittelyyn.

 • Turvallisuus

  Toimitamme turvaa arvo-omaisuudelle ja dokumentaatioille. Valikoimastamme löytyvät myös avainkaapit sekä tietoturvaratkaisut.

Asiakkaitamme

Koivukylän apteekki

Koivukylän apteekin ilme heräsi eloon digitaalisilla näytöillä.

Lue apteekkarin tarina!

Itäkeskuksen apteekki

Itäkeskuksen apteekki on Suomen ensimmäinen apteekki, joka on korvannut paperiset hintatulosteet elektronisilla hintanäytöillä (ESL).

Lue lisää!

Myynti

Myyntihenkilöstömme palvelee puhelinnumerossa 0207 414 680

Huolto ja tuki

0200 20502 (1,95€/min+pvm). Huoltoneuvontamme palvelee arkisin klo 8-16.

Yhteydenotto

Yhteystietosivulta löydät yhteydenottolomakkeen ja käyntiosoitteet.