Asiakashallinnan ratkaisut

Nykyaikaista teknologiaa asiakasvirtojen hallintaan ja analysointiin

Turvallisuusratkaisut

Turvaa arvo-omaisuudelle ja dokumentaatioille sekä avainhallintaratkaisuja

Rahankäsittelyn ratkaisut

Hyväksytyt ja luotettavat laitteet seteleiden ja kolikkojen käsittelyyn

Hallintaa ja turvaa liikennealan toimijoille

Liikenneala kehittyy jatkuvasti ja liiketoiminnan muuttuvat tarpeet edellyttävät uudenlaisia ratkaisuja. Kilpailukyvyn varmistaminen vaatii panostamista asiakastyytyväisyyteen ja liiketoiminnan päivittäisten rutiinien hoitamisen tulee tapahtua turvallisesti ja tehokkaasti.

Toimitamme liikenneyhtiöille asiakashallinnan ratkaisuja, joiden avulla tehostetaan asiakaspalvelua ja asiakasvirtoja voidaan seurata ja analysoida.

Turvallisuusratkaisuja tarjoamme muun muassa avainten hallintaan ja tietoturvan varmistamiseen. Älykkäät avainhallintajärjestelmät mahdollistavat yrityksen avainten reaaliaikaisen valvonnan ja ovat laajennettavissa muutaman avainnipun säilytyksestä aina satojen avainnippujen hallintaan. Asiakastietojen turvallinen käsittely on liikenneyhtiöille erittäin tärkeää ja tarjoamme tietoturvasilppureja, joilla luottamuksellisen materiaalin hävittäminen onnistuu tietoturvallisesti.

Liikenteen palveluissa käytetään vielä paljon käteistä rahaa ja valikoimastamme löytyvät kaikki tarvittavat laitteet käteisrahan käsittelyyn.

Ratkaisumme

  • EWQ-vuoropalvelujärjestelmä

    Eurosec Oy:n vuoropalvelujärjestelmä on kehitetty ja valmistettu Suomessa. Järjestelmä on radiotoimisuutensa ansiosta langaton.

  • Rahankäsittely

    Valikoimastamme löytyvät laitteet setelien aitoustunnistukseen, laskentaan ja lajitteluun sekä kolikoiden käsittelyyn.

  • Turvallisuus

    Toimitamme turvaa arvo-omaisuudelle ja dokumentaatioille. Valikoimastamme löytyvät myös avainkaapit sekä tietoturvaratkaisut.

HSM Tietoturvasilppurit

Luottamuksellisen materiaalin käsittelyn turvaamiseksi myös sen hävittäminen on tehtävä tietoturvallisesti. Tarjoamme laadukkaita tietoturvasilppureita, joilla paperidokumentaatio sekä digitaaliset tallenteet, kuten USB-tikut ja CD-levyt voidaan hävittää tehokkaasti ja riskittömästi.

Asiakkaitamme liikenteessä

Rautatiet

Tuomme ratkaisut rautatieliikenteen toimipisteisiin sekä asiakaspalvelun parantamiseksi että henkilökunnan työn helpottamiseksi.

Bussiyhtiöt

Linja-autoliikenteen toimijoille rahankäsittelyn ja turvallisuuden ratkaisut laajasta valikoimastamme.

Lentoyhtiöt

Toimitamme lentoyhtiöille tietoturvaratkaisut, joilla luottamuksellisen tiedon hävittäminen voidaan tehdä tietoturvallisesti.

Taksiliikenne

Avaintenhallinnan järjestelmät sekä rahankäsittelyn ratkaisut taksiliikenteen toimijoille.

Myynti

Myyntihenkilöstömme palvelee puhelinnumerossa 0207 414 680

Huolto ja tuki

0200 20502 (1,95€/min+pvm). Huoltoneuvontamme palvelee arkisin klo 8-16.

Yhteydenotto

Yhteystietosivulta löydät yhteydenottolomakkeen ja käyntiosoitteet.