Toimialat

Kaupan ala

Meillä on pitkä kokemus yhteistyöstä kaupan alan toimijoiden kanssa. Seuraamme alan kehitystä ja sen sisällä tapahtuvia muutoksia, jotta pystymme vastaamaan asiakkaidemme liiketoiminnan muuttuviin tarpeisiin.

Pankki- ja vakuutusala

Olemme tarjonneet lukuisia kokonaisvaltaisia ratkaisuja pankki- ja vakuutusalan toimijoille, joilla on saavutettu etua kovan kilpailun määrittämässä liiketoimintaympäristössä.

Terveydenhuolto ja apteekit

Terveydenhuollon ja apteekkien yhteistyökumppanina olemme olleet mukana auttamassa asiakkaitamme saavuttamaan asiakastyytyväisyydelle asettamansa tavoitteita.

Liikenne

Liikenneala kehittyy jatkuvasti ja liiketoiminnan muuttuvat tarpeet edellyttävät uudenlaisia ratkaisuja. Kilpailukyvyn varmistaminen vaatii panostamista asiakastyytyväisyyteen ja liiketoiminnan päivittäisten rutiinien hoitamisen tulee tapahtua turvallisesti ja tehokkaasti.

Julkinen sektori

Monipuolinen tuote- ja palveluvalikoimamme on helpottanut julkisen sektorin toimijoita valitsemaan meidät yhteistyökumppanikseen. Pystymme tarjoamaan laajojakin kokonaisuuksia tai vaihtoehtoisesti yksittäisiä osa-alueita asiakkaan tarpeen mukaan.

HoReCa

Hotelli- ja ravintola-alan yrityksille tarjoamme ratkaisuja, jotka helpottavat rahankäsittelyä ja antavat välineitä tehokkuuden seurantaan sekä asiakaskäyttäytymisen analysointiin.

Palvelut

Suunnittelu ja asennus

Suunnittelemme kokonaisvaltaisia turvallisuusratkaisuja räätälöitynä kunkin asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Suunnittelu tehdään yhdessä asiakkaan kanssa, jolloin optimoidaan tarvittavien toimenpiteiden mitoitus.

Huolto ja tuki

Eurosec Oy:llä on yli 50 valtuutettua huoltopistettä Suomessa. Huoltopisteiden koulutettu henkilökunta takaa nopean ja ammattitaitoisen huollon tuotteille. Huoltopisteiden toiminta-alue kattaa koko Suomen.

Käyttövuokraus

Tarjoamamme ratkaisut ovat saatavilla myös vuokrapalveluna. Rakennamme räätälöidyn ratkaisukokonaisuuden, jonka saatte välittömästi käyttöönne ja maksu tapahtuu kuukausiveloituksena. Me huolehdimme vuokrattujen laitteiden huollosta ja ylläpidosta.

Myynti

Myyntihenkilöstömme palvelee puhelinnumerossa 0207 414 680

Huolto & tuki

0200 20502 (1,95€/min+pvm). Huoltoneuvontamme palvelee arkisin klo 8-16.

Yhteydenotto

Yhteystietosivulta löydät yhteydenottolomakkeen ja käyntiosoitteet.