Turvaa arvo-omaisuudelle

Toimitamme turvaa arvo-omaisuudelle sekä dokumentaatioille ja tarjoamme nykyaikaiset ratkaisut avainten hallintaan sekä säilytykseen. Valikoimastamme löytyvät myös tietoturvasilppurit luottamuksellista tietoa sisältävän dokumentaation turvalliseen hävittämiseen. Eurosec Oy:n edustamat päämiehet ovat merkittäviä turvallisuusalalla koko maailmassa. Edustamamme tuotteet ovat yhdessä asiakkaiden kanssa tarkkaan testattu ja hyväksytty käytettäväksi Suomessa. Näin olleen takaamme, että tuotteiden laaatu ja käyttäjäystävällisyys ovat kohdallaan.

Kassa- ja turvakaapit

Ruotsalainen Håbeco on yli 50 vuoden ajan toiminut turvallisuusalan laaturatkaisujen toimittajana. Valikoimastamme löytyy Håbecon valmistamia kassa-, paloturva-, ja dataturvakaappeja sekä avainsäilytyskaappeja.

Älykkäät avainhallintajärjestelmät

Yrityksen avainten hallinnan kannalta on olennaisinta, että avaimet ovat turvassa ja ainoastaan käyttöoikeudet omaavien henkilöiden hallussa. Tarjoamme ratkaisuja, jotka varmistavat avainten turvallisen säilytyksen sekä nopeuttavat niiden hallinnointia ja hallussapitäjien tarkistamista.

Edustamme Suomessa Creonen, ruotsalaisen avainkaappien ja arvosäilytyskaappien valmistajan tuotteita.

HSM Tietoturvasilppurit

Luottamuksellisen tiedon ja salaisten materiaalien hävittämiselle on asetettu lainsäädännössä edellytyksiä, joiden täyttäminen onnistuu helpoimmin tehokkaiden tietoturvasilppurien avulla. HSM-tietoturvasilppureilla materiaalien tuhoaminen käy nopeasti ja riskittömästi.

Tietoturvasilppureita löytyy moniin tarpeisiin: paperidokumentaation ja henkilökorttien tuhoamisesta CD- ja DVD-levyjen, levykkeiden sekä muistitikkujen hävittämiseen ja jopa kokonaisten tietokoneen kovalevyjen murskaamiseen. Saksassa valmistetuilla HSM-tietoturvasilppureilla on jopa 30 vuoden terätakuu.

Tuotelista

 • Dataturvakaapit

  Ratkaisut kannettavien tietokoneiden ja tallennettujen tiedostojen säilytykseen sekä yrityksen tietokonepalvelimien suojaamiseksi.

 • Kassakaapit

  Murtosuojastandardit täyttäviä ratkaisuja arvo-omaisuuden säilyttämiseen.

 • Arvokuljetusratkaisut

  Eurosec Oy:n suunnittelemat ja patentoimat ratkaisut arvo-omaisuuden kuljettamiseen.

 • Tietoturvasilppurit

  Välineet luottamuksellista tietoa sisältävän dokumentaation turvalliseen hävittämiseen.

 • Aikaviivelokerot

  Ratkaisut ryöstöriskin pienentämiseen ja väkivallan välttämiseen.

Päämiehemme

 
 

Myynti

Myyntihenkilöstömme palvelee puhelinnumerossa 0207 414 680

Huolto ja tuki

0200 20502 (1,95€/min+pvm). Huoltoneuvontamme palvelee arkisin klo 8-16.

Yhteydenotto

Yhteystietosivulta löydät yhteydenottolomakkeen ja käyntiosoitteet.