Luotettavat laitteet käteisrahan käsittelyyn

Tarjoamme luotettavia ja jokaiselle yritykselle sopivia ratkaisuja käteisrahan turvalliseen ja tehokkaaseen käsittelyyn. Valikoimastamme löytyvät hyväksytysti testatut laitteet setelien aitoustunnistukseen, laskentaan ja lajitteluun, kolikoiden käsittelyyn sekä käteismaksuun. Toimimme alan parhaimpien toimijoiden kanssa, joilla on pitkä kokemus rahankäsittelytuotteiden valmistuksesta.

Uusi 50 euron seteli otetaan käyttöön 4.4.2017. Setelinkäsittelylaitteisiimme on nyt saataville uusi päivitys. Muista päivittää omasi!

Hyväksytysti testatut rahankäsittelylaitteet jokaisen yrityksen tarpeeseen

Rahankäsittelyratkaisumme sopivat jokaiselle yritykselle, oli tarve sitten pienten seteli- tai kolikkomäärien tai suurten massojen aitoustunnistukseen, laskentaan, lajitteluun ja talletukseen. Olemme toimittaneet lukuisia ratkaisuja mm. vakuutus- ja pankkisektorin sekä kaupan alan toimijoille.

Setelilaskurit ja -lajittelijat ovat ratkaisu tehokkaaseen ja luotettavaan rahankäsittelyyn. Laadukkaat ja helppokäyttöiset laitteet laskevat setelimäärät ja -arvot nopeasti ja estävät laskuvirheiden syntymisen. Ainutlaatuiset aitoustunnistimet takaavat, että vain aidot setelit tulevat lasketuksi.

Väärennettyjen eurojen laatu paranee nopeasti ja visuaalinen tarkastelu ei enää auta erottamaan väärennettyjä seteleitä aidoista. Käyttämällä setelintunnistimia järjestelmällisesti ja johdonmukaisesti, ehkäiset tehokkaasti mahdollisten väärennettyjen seteleiden vastaanoton ja niiden aiheuttaman tulomenetyksen. Aitouden tarkastus ei vie puolta sekuntia kauempaa eikä maksutapahtuma tällöin viivästy.

Kolikonkäsittelytuotteemme maksimoivat tehokkuuden, lisäävät tarkkuutta ja mahdollistavat keskittymisen kannattavimpiin tehtäviin. Laitteet kolikoiden laskemiseen, lajitteluun, punttaukseen sekä talletukseen ovat markkinoiden luotettavimpia ja tehokkaimpia.

CashDro -suljettu kassajärjestelmä

Turvallista ja nopeaa käteiskauppaa

CashDro mullistaa käteismaksamisen vähittäiskaupassa. Maksu tapahtuu syöttämällä käteistä CashDro-laitteeseen ja järjestelmä hoitaa maksutoimituksen kirjaamisen sekä palauttaa vaihtorahat.

CashDro- järjestelmä mahdollistaa nopeat maksutapahtumat ja kassavaihdot. Rahat on aina laskettu ja tarkistettu sekä kaikkien kassojen saldot ovat tiedossa reaaliajassa. Hävikkiä ei ole.

Maksutapahtuma loppuu vasta, kun maksun suoritus on loppunut ja rahat ovat aina turvassa. Pohjakassa on valmiina seuraavaa kassahenkilöä varten.

Tutustu ratkaisuun >

Tuotelista

Päämiehemme

 
 
 

Myynti

Myyntihenkilöstömme palvelee puhelinnumerossa 0207 414 680

Huolto ja tuki

0200 20502 (1,95€/min+pvm). Huoltoneuvontamme palvelee arkisin klo 8-16.

Yhteydenotto

Yhteystietosivulta löydät yhteydenottolomakkeen ja käyntiosoitteet.