Edistä myyntiä digitaalisella myymälämarkkinoinnilla

Liiketoimintaympäristöt digitalisoituvat kovaa vauhtia ja perinteiset printtimainokset väistyvät digitaalisten näyttöjen tieltä. Kovan kilpailun ja asiakkaiden hintatietoisuuden takia yritysten tulee erottautua muista ja reagoida nopeasti muuttuviin tarpeisiin. Digitaalinen myymälämarkkinointi on avain voimakkaaseen ja kustannustehokkaaseen myynnin kasvuun.

Tarjoamme kahta erilaista digitaalisen myymälämarkkinoinnin ratkaisua. EWQ Digital Signage on järjestelmä tehokkaseen ja markkinointi- ja infosisällön esittämiseen ja hallintaan. Kirkkaat digitaaliset näytöt (DS) rikkaalla ja vaikuttavalla sisällöllä varmistavat asiakkaiden huomion juuri siellä, missä ostopäätökset tapahtuvat.

EWQ Elektroniset Hintalaput (ESL) on uudenaikainen ratkaisu hallittuun hintatietojen esittämiseen ja ylläpitoon. Työläiden ja kalliiden paperitulosteiden ja esillepanojen sijaan, oikeat tuote- ja hintainformaatiot saadaan muutamalla klikkauksella ESL-näyttöihin ja asiakkaiden nähtäville. Kun hinnoitteluun ei tarvita myymälähenkilökuntaa, vapautuu arvokas aika tuottavampiin töihin.

DS-ja ESL-näyttöjen sisällöntuotanto ja -hallinta tapahtuvat selainpohjaisella SeeSignage-työkalulla. Kaikki SeeSignageen liitetyt näytöt toimivat keskitetysti ja niitä hallitaan yhden käyttöliittymän takaa. Ylläpito ei vaadi ylimääräistä työtä ja ajankohtaiset kampanjat ja hintatiedot saadaan sekunneissa kaikkiin näyttöihin.

EWQ Digital Signage

EWQ Digital Signage (DS) on ratkaisu tehokkaaseen markkinointi- ja infosisällön esittämiseen ja hallintaan eri liiketiloissa. Suuret näytöt rikkaalla ja huomiota herättävällä sisällöllä saavuttavat asiakkaiden huomion juuri siellä, missä ostopäätökset tapahtuvat.

Lähes rajattomasti käyttötarkoituksia tarjoavat DS-näytöt ovat parhaimmillaan mm. hintojen esittämisessä, mainonnassa, opastuksessa, mielikuvamarkkinoinnissa ja tiedotuksessa. Sisältöä voidaan esittää tekstinä, kuvina ja videona.

Sisällöntuotanto- ja hallintatyökalu SeeSignagen avulla halutut materiaalit saadaan sekunneissa joko jokaiselle näytölle tai tiettyyn osaan myymälää, myös ajastettuna. Helppokäyttöisyys ja joustavuus mahdollistavat räätälöityjen kampanjoiden toteuttamisen nopeallakin aikataululla. Tällöin voidaan vastata esimerkiksi asiakkaiden tarpeisiin tai kilpailijoiden hintakampanjoihin ja tehostaa samalla omaa myyntiä.

DS-näytöt sopivat jokaiseen liiketoimintaympäristöön. Kiinnitysratkaisuja on useita: katto-, lattia- ja hyllynkannake -kiinnitykset, sekä erilaiset jalustat — pyörillä ja ilman.

EWQ Elektroniset Hintalaput

EWQ Elektroniset hintalaput (ESL) ovat uusi tapa herättää asiakkaiden kiinnostus ja vaikuttaa ostopäätökseen hyllyriveillä. Aina ajan tasalla olevat hinta- ja tuotetiedot lisäävät asiakasuskollisuutta ja saavat parhaimmillaan asiakkaat viipymään liikkeessä pidempään, palaamaan useammin ja ostamaan enemmän.

Näytöt tarjoavat merkittäviä säästöjä henkilöstökuluissa, sillä manuaalinen hinnoittelutyö poistuu. Hintamuutokset siirtyvät suoraan kassajärjestelmästä valitulla pohjalla hintanäyttöihin eikä aikaa vieviä hyllynreunaetikettien tulostuksia tai paikalleen asetteluja enää tarvita.

Sisällön päivittäminen näyttöihin tapahtuu vaivattomasti SeeSignage-hallintatyökalussa, jolloin hintoja voidaan muuttaa jopa monta kertaa päivässä. Aktiivihinnoittelulla voidaan esimerkiksi reagoida nopeasti kilpailevien liikkeiden hintamuutoksiin tai ajastaa erikoishinnat halutulle ajankohdalle.

EWQ Systems

Myynti

Myyntihenkilöstömme palvelee puhelinnumerossa 0207 414 680

Huolto ja Tuki

0200 20502 (1,95€/min+pvm). Huoltoneuvontamme palvelee arkisin klo 8-16.

Yhteydenotto

Yhteystietosivulta löydät yhteydenottolomakkeen ja käyntiosoitteet.