Mitoita resurssit oikein

Työvuorojen järjestely organisaatiossa saattaa kuluttaa sekä aikaa että hermoja. Työnantajalle on tärkeää, että resurssit on mitoitettu oikein haluttuina hetkinä ja työntekijä puolestaan haluaa tietää työvuoronsa hyvissä ajoin sekä säilyttää vapaapäivänsä ja loma-aikansa. Oikeat välineet auttavat keventämään henkilöstöhallinnan taakkaa.

Taika-työaikasuunnittelu

Työvuorojen järjestelyyn menevä aika on pois tuottavasta työajasta tai vaihtoehtoisesti arvokkaasta vapaa-ajasta. Hyvin tehty työaikasuunnittelu on kuitenkin liiketoiminnan kannalta kriittinen toimenpide, joten se on suoritettava huolellisesti.

Käsin kirjoitettujen työvuorolistojen aika on ohi ja vanhemmat Excel-pohjaiset työaikajärjestelmät ovat monessakin suhteessa kankeita, joten tarvitaan uusia ratkaisuja henkilöstöhallinnan tehokkaaseen hoitamiseen.

Taika-työaikasuunnittelu on uudenlainen tapa suunnitella työaikoja. Ohjelmisto tarjoaa välineet työaikasuunnittelun intuitiivisempaan, tehokkaampaan ja käytännölisempään tekemiseen. Taika-ohjelmistolla työaikasuunnittelun tekeminen on nopeaa ja vaivatonta. Ohjelmiston käyttöönotto onnistuu hetkessä ilman koulutusta ja sen käyttäminen on helppoa ohjelmistoihin tottumattomallekin käyttäjälle.

Järjestelmä

Myynti

Myyntihenkilöstömme palvelee puhelinnumerossa 0207 414 680

Huolto ja tuki

0200 20502 (1,95€/min+pvm). Huoltoneuvontamme palvelee arkisin klo 8-16.

Yhteydenotto

Yhteystietosivulta löydät yhteydenottolomakkeen ja käyntiosoitteet.