Ratkaisumme

Asiakashallinnan ratkaisut

Eurosec Oy:n EWQ-vuoropalvelujärjestelmä on Suomessa kehitetty ja valmistettu järjestelmä. EWQ-järjestelmä on radiotoimisuutensa ansiosta langaton, joten se ei vaadi kaapelointia laitteiden välillä. Laitteiden sijainnit ovat muutettavissa ilman asennustöitä.

Myymälämarkkinoinnin ratkaisut

Digitaalinen myymälämarkkinointi on avain voimakkaaseen ja kustannustehokkaaseen myynnin kasvuun. Info- ja mainosnäyttöjärjestelmässämme toteutat näyttävät kampanjat ja ylläpidät hintatietoja hallitusti.

Rahankäsittelyn ratkaisut

Valikoimastamme löytyvät laitteet setelien aitoustunnistukseen, laskentaan ja lajitteluun sekä kolikoiden käsittelyyn.

Turvallisuusratkaisut

Toimitamme turvaa arvo-omaisuudelle sekä dokumentaatioille ja tarjoamme nykyaikaiset ratkaisut avainten hallintaan sekä säilytykseen.

Henkilöstöhallinnan ratkaisut

Taika-työaikasuunnittelu muuttaa tavat suunnitella työaikoja. Ohjelmisto tarjoaa välineet työaikasuunnittelun intuitiivisempaan, tehokkaampaan ja käytännölisempään tekemiseen.

Palvelut

Suunnittelu ja asennus

Suunnittelemme kokonaisvaltaisia turvallisuusratkaisuja räätälöitynä kunkin asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Suunnittelu tehdään yhdessä asiakkaan kanssa, jolloin optimoidaan tarvittavien toimenpiteiden mitoitus.

Huolto ja tuki

Eurosec Oy:llä on yli 50 valtuutettua huoltopistettä Suomessa. Huoltopisteiden koulutettu henkilökunta takaa nopean ja ammattitaitoisen huollon tuotteille. Huoltopisteiden toiminta-alue kattaa koko Suomen.

Käyttövuokraus

Tarjoamamme ratkaisut ovat saatavilla myös vuokrapalveluna. Rakennamme räätälöidyn ratkaisukokonaisuuden, jonka saatte välittömästi käyttöönne ja maksu tapahtuu kuukausiveloituksena. Me huolehdimme vuokrattujen laitteiden huollosta ja ylläpidosta.

Myynti

Myyntihenkilöstömme palvelee puhelinnumerossa 0207 414 680

Huolto & tuki

0200 20502 (1,95€/min+pvm). Huoltoneuvontamme palvelee arkisin klo 8-16.

Yhteydenotto

Yhteystietosivulta löydät yhteydenottolomakkeen ja käyntiosoitteet.