Suunnittelu & asennus

Suunnittelu ja asennus

Tarjoamme tarkoin räätälöityjä, erilaisiin tarpeisiin sopivia ratkaisuja eri alojen toimijoille ja suunnittelemme kaiken aina asiakkaan kanssa alusta loppuun. Toteutamme kokonaistavaltaisia vuoropalvelujärjestelmiä ja digitaalisia näyttöratkaisuja aina 3D-suunnittelusta ammattitaitoiseen asennukseen ja käyttöönottokoulutukseen.

3D-tuotesuunnittelu

Tarkka suunnittelu säästä sekä aikaa että rahaa ja lopputulos vastaa varmasti asiakkaiden toiveita! Oma 3D-suunnittelijamme muuttaa asiakkaiden visiot todeksi, jolloin kokonaisuudet on helppo asentaa, ottaa käyttöön sekä hyödyntää jokapäiväisessä käytössä. Ratkaisujamme voidaan jo suunnitteluvaiheessa hyödyntää ristiin ja rakentaa juuri asiakkaalle toimiva kokonaisuus.

3D-suunnittelu sisätää tuotteiden digitaalista kolmiulotteista hahmottamista, jonka avulla tuotteet voidaan jo suunnitteluvaiheessa istuttaa ympäristöön. Lopputuote on tällöin varmasti oikeanlainen, oikean mittainen ja tarkoitukseen sopiva. 3D-suunnittelu on tärkeä vaihe, kun suunnitellaan suuria kokonaisuuksia esim. myymälään. Erilaiset pidikkeet, telineet yms. ovat avainasemassa, jotta myymälän digitaaliset näytöt sekä elektroniset hintalaput saadaan istumaan ympäristöön ja mahdollisimman selkeästi esille.

Myynti

Myyntihenkilöstömme palvelee puhelinnumerossa 0207 414 680

Huolto & tuki

0200 20502 (1,95€/min+pvm). Huoltoneuvontamme palvelee arkisin klo 8-16.

Yhteydenotto

Yhteystietosivulta löydät yhteydenottolomakkeen ja käyntiosoitteet.