Ratkaisut kätevästi käyttöön vuokraamalla

Tarjoamamme ratkaisut ovat saatavilla myös vuokrapalveluna. Rakennamme räätälöidyn ratkaisukokonaisuuden, jonka saatte välittömästi käyttöönne ja maksu tapahtuu kuukausiveloituksena. Me huolehdimme vuokrattujen laitteiden huollosta ja ylläpidosta.

Vaihtoehto omistamiselle

Kaikissa yrityksen investoinneissa on syytä pitää mielessä pitkän tähtäimen hyödyt. Yrityksen laiteinvestointeihin on olemassa muitakin rahoitusratkaisuja kuin pankin myöntämä laina tai yrityksen kassavarojen käyttö. Tarjoamme vaihtoehtona omistamiselle pitkäaikaista vuokrausta.

Vuokraus toteutetaan vuokralleottajan, Eurosec Oy:n sekä rahoitusyhtiön yhteistyönä. Eurosec Oy sopii vuokralleottajan kanssa valitun vuokrakohteen toimituksesta, toimittaa vuokrakohteen asiakkaalle ja asiakas hyväksyy toimituksen. Vuokralleottaja ja rahoitusyhtiö solmivat vuokrasopimuksen, joka antaa vuokralleottajalle käyttöoikuden vuokrakohteeseen. Vuokralleottaja maksaa sovitulta vuokra-ajalta kuukausiveloituksen sovituin erävälein.

Ratkaisut

 • Asiakashallinta

  Asiakasvirtojen tehokas hallinta sekä optimointi ovat olennainen osa hyvää palvelua. Tarjoamme ratkaisuja, jotka ovat räätälöitävissä kunkin käyttökohteen asettamien vaatimusten mukaisesti.

 • MYYMÄLÄMARKKINOINTI

  Digitaalinen myymälämarkkinointi on avain voimakkaaseen ja kustannustehokkaaseen myynnin kasvuun. Info- ja mainosnäyttöjärjestelmässämme toteutat näyttävät kampanjat ja ylläpidät hintatietoja hallitusti.

 • Rahankäsittely

  Kaikki tarvittavat laitteet käteisrahan käsittelyyn. Helppokäyttöisten laitteiden avulla aitoustunnistus, laskenta, lajittelu sekä talletus onnistuvat luotettavasti.

 • Turvallisuus

  Toimitamme turvaa arvo-omaisuudelle sekä dokumentaatioille ja tarjoamme nykyaikaiset ratkaisut avainten hallintaan ja säilytykseen. Valikoimastamme löytyvät myös tietoturvasilppurit.

 • Henkilöstöhallinta

  Taika-työaikasuunnittelu on uudenlainen ratkaisu henkilöstöhallintaan. Ohjelmisto tarjoaa välineet työaikasuunnittelun intuitiivisempaan, tehokkaampaan ja käytännöllisempään tekemiseen.

Myynti

Myyntihenkilöstömme palvelee puhelinnumerossa 0207 414 680

Huolto ja tuki

0200 20502 (1,95€/min+pvm). Huoltoneuvontamme palvelee arkisin klo 8-16.

Yhteydenotto

Yhteystietosivulta löydät yhteydenottolomakkeen ja käyntiosoitteet.