• Feedbackterminal

    Tyytyväiset asiakkaat ovat avain kasvuun

Feedbackterminal

Ratkaisu tyytyväisiin ja sitoutuneisiin asiakkaisiin

Suuri osa asiakkaista jättää ostamatta tai vaihtaa toimittajaa huonon asiakaskokemuksen vuoksi. Feedbackterminal on palvelu asiakasuskollisuuden ja myynnin kasvuun! Kustannustehokas Feedbackterminal mahdollistaa laadukkaan palautteen keräämisen sekä tuloksien seurannan ja analysoinnin. Markkinoiden helpoin ratkaisu on heti käyttövalmis, eikä monimutkaisia asennuksia vaadita. Kysymyksiä ja näytön tyyliä voidaan muuttaa sekunneissa selainpohjaisessa järjestelmässä.

Palautteen keräämisen lisäksi Feedbackterminalia voidaan hyödyntää mainostamisessa. Digital signage-puoli mahdollistaa erilaisten mainosten esittämisen ja tietojen keräämisen. Sisältöä hallitaan samassa selainpohjaisessa järjestelmässä, kuin palautepuolta.

Miksi Feedbackterminal?

Galleria

Räätälöitävä sisältö

Feedbackterminal kerää juuri sellaista tietoa, jota yrityksesi tarvitsee. Kysymysten luominen ja vaihtaminen on helppoa ja nopeaa, jonka lisäksi voit lisätä tarkentavia kysymyksiä haluamiesi vastauksien perään. Näytön desing on muokattavaissa yrityksesi brändin mukaiseksi. Selainpohjainen hallintatyökalu tekee muutosten tekemisen todella helpoksi, sisältö ja design on päivitettävissä vain sekunneissa.

Selainpohjainen raportointi

Raportointipalvelu kerää ja analysoi kyselydataasi reaaliaikaisesti ja esittää tulokset selkeässä muodossa. Tiedot voidaan viedä Excel tiedostoon. Tulokset esittävät, missä menee hyvin ja millä osa-alueilla on tarvetta parannuksille.

Helppo asennus

Feedbakcterminal on heti käyttövalmis ja asennus vie vain muutaman minuutin.

Interaktiivinen digital signage

Kerro viestisi oikealle kohderyhmälle oikeaan aikaan hyödyntämällä Feedbackterminalin digital signage-puolta. Houkuttele asiakkaita kuvilla ja videoilla ja luo esimerkiksi mainoksia, kilpailuja tai uutiskirjeen tilauslomakkeita. Samalla keräät asiakastietoja ja myyntileadeja.

Myynti

Myyntihenkilöstömme palvelee puhelinnumerossa 0207 414 680

Huolto ja tuki

0200 20502 (1,95€/min+pvm). Huoltoneuvontamme palvelee arkisin klo 8-16.

Yhteydenotto

Yhteystietosivulta löydät yhteydenottolomakkeen ja käyntiosoitteet.