EWQ Vuoropalvelujärjestelmä

Eurosec Oy:n EWQ Vuoropalvelujärjestelmä on Suomessa kehitetty ja valmistettu langaton asiakasohjausjärjestelmä asiakasvirtojen hallintaan ja analysointiin. Ratkaisu mahdollistaa tehokkaan ja modernin asiakaspalvelun kaiken kokoisissa asiointiympäristöissä.

Joustavan järjestelmän avulla vältetään kassajonojen muodostuminen ja asiakas saa mahdollisuuden odottaa vuoroaan rauhassa. Vapaus liikkua jonotusaikana vähentää stressiä ja mahdollistaa markkinointimateriaaliin tutustumisen ja sitä kautta useampien ostosten tekemisen.

Kaikkiin liiketoimintaympäristöihin soveltuvan EWQ Vuoropalvelujärjestelmän laitteiden muotoilu on harkiten suunniteltu ja radiotoimisuutensa ansiosta langaton järjestelmä ei vaadi kaapelointia laitteiden välillä. Langattomuus mahdollistaa myös, että laitteita voidaan joustavasti siirtää tarpeen mukaan, ilman asennustöitä.

EWQ Vuoropalvelujärjestelmä on osa Eurosec Oy:n rekisteröityä tavaramerkkiä EWQ Systemsiä.

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt EWQ Vuoropalvelujärjestelmälle Avainlippu-merkin käyttöoikeuden.

EWQ Systems

Suomalaista teknologiaa

EWQ Vuoropalvelujärjestelmä on asiakasohjausratkaisuiden edelläkävijä. Kotimainen osaaminen ja teknologia takaavat parhaimman mahdollisen laadun ja kestävyyden. Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt järjestelmälle suomalaisesta laadusta ja vastuullisuudesta kertovan Avainlippu-merkin käyttöoikeus.

Suomeen on asennettu jo yli 2500 kappaletta EWQ Vuoropalvelujärjestelmiä ja ulkomaan vienti on kovassa kasvussa. Valtuutettuja jälleenmyyjiä sijaitsee ympäri maailmaa, mm. Skandinaviassa, Virossa, Latviassa, Ukrainassa, Unkarissa, Sveitsissä sekä Yhdysvalloissa, Marokossa, Ghanassa ja Venäjällä.

Langattomuuden tuomat edut

Järjestelmä on radiotoimisuutensa ansiosta langaton, joten se ei vaadi kaapelointia laitteiden välillä. Lippuautomaattien ja näyttötaulujen paikat voidaan valita tilan suomien mahdollisuuksien mukaan ja laitteiden sijainnit ovat muutettavissa ilman asennustöitä.

Tyylikäs design

Lippuautomaattien muotoilu on harkiten suunniteltua ja näyttötaulut ovat helposti sovitettavissa tilaan. Näyttötaulujen kehysten vakiovärit ovat musta ja valkoinen, mutta tilauksesta räätälöitävissä asiakkaan toiveiden mukaan.

Video

Järjestelmän edut

 • EWQ-järjestelmän laitteissa käytetään ensiluokkaisia materiaaleja, joka mahdollistaa laitteiden erinomaisen kestävyyden.
 • Asiakasrajapinnassa olevien laitteiden muotoiluun on panostettu ja yksiköt mukautuvat tiloihin tyylikkäästi.
 • Järjestelmän asennuskustannukset ovat alhaiset.
 • Laitteet ovat helppoja käyttää ja huoltotarve on vähäinen.
 • Käyttökustannukset ovat edulliset, eikä järjestelmän käyttö edellytä suuria lisenssimaksuja.
 • Raportit ovat helppokäyttöisiä ja -lukuisia.
 • EWQ Touch -kosketusnäyttöä voidaan käyttää markkinointi- ja viestintäkanavana

EWQ Systems

 • Lippuautomaatit

  EWQ Lippuautomaatit ovat ratkaisu hallittuun jonottamiseen vaativissakin asiakasympäristöissä.

 • Näytöt

  EWQ Näytöt vapauttavat asiakkaat jonotuksesta ja parantavat asiakaspalvelukokemusta.

 • Palvelupäätteet

  EWQ Palvelupäätteet mahdollistavat asiakkaiden kutsumisen palvelupaikalle nappia painamalla.

 • Raportit

  EWQ Raportit mahdollistavat asiakastiedon keräämisen ja asiakaspalvelun laadun seurannan.

Esittelyssä EWQ-Touch, lippuautomaatti kosketusnäytöllä

Vaativienkin asiakasvirtojen hallintaan sopiva kosketusnäytöllinen lippuautomaatti EWQ-Touch yhdistää asiakasopastuksen ja –mainonnan uudella innovatiivisella tavalla. 1-8 palveluryhmän lisäksi 17″ kokoiselle kirkkaalle näytölle on mahdollista sijoittaa tuotekuvauksia, kampanjoita tai muuta asiakasohjeistusta ja -viestintää.Viestisi on EWQ-Touchissa paraatipaikalla

Mainospuolta hallitaan selainpohjaisessa SeeSignage-järjestelmässä, joka toimii myös digitaalisten näyttöjen sekä elektronisten hintalappujen sisällöntuotannon työkaluna. Markkinointiviestintä on EWQ-Touchissa paraatipaikalla ja viestin nähneet on helposti mitattavissa EWQ-raportointityökalun avulla.

EWQ Easy – vuoronumeroliput iisisti lippukoneisiin

Täysin ilmainen palvelu EWQ Easy takaa, että lippuautomaateissasi on aina vuoronumerolippuja! Me toimitamme sinulle EWQ-lämpöpaperirullat ja esipainetut vuoronumerorullat automaattisesti, sinun tarvitsee vain kertoa kuinka usein ja minkä verran lippuja tarvitset vuodessa.

Vuoronumerolipuista liikkuu markkinoilla paljon kopioita, jotka ovat materiaaliltaan heikkolaatuisempia ja tukkivat lippukoneet helposti. EWQ Easyn avulla vältät kopiolipuista aiheutuneet vahingot ja turhat huollot!

Aidot EWQ-lämpöpaperirullat ja esipainetut vuoronumerorullat tunnistat EWQ-logosta.

Myynti

Myyntihenkilöstömme palvelee puhelinnumerossa 0207 414 680

Huolto ja tuki

0200 20502 (1,95€/min+pvm). Huoltoneuvontamme palvelee arkisin klo 8-16.

Yhteydenotto

Yhteystietosivulta löydät yhteydenottolomakkeen ja käyntiosoitteet.