EWQ Digital Signage

Kotimainen ja markkinoilla ainutlaatuinen EWQ Digital Signage on ratkaisu tehokkaaseen markkinointi- ja infosisällön hallintaan eri liiketiloissa. Näyttävät info- ja mainosnäytöt rikkaalla sisällöllä herättävät asiakkaiden huomion oikeassa paikassa, oikeaan aikaan. Järjestelmä on suunniteltu myymälöiden ja ketjujen myymälämarkkinointiin, mutta on helposti sovellettavissa myös muihin liiketoimintaympäristöihin.

EWQ Digital Signage on mahdollista liittää myymälän tai ketjun jo olemassa olevaan tuotetietokantaan ja näin hyödyntää aina ajan tasalla olevat tuote- ja hintatiedot. Kaikki järjestelmään liitetyt näytöt toimivat keskitetysti ja niitä hallitaan yhden käyttöliittymän takaa, joten ylläpito ei vaadi ylimääräistä työtä ja säätämistä. Käyttäminen on vaivatonta ja näyttävät animoidut mainokset tuotetaan nappia painamalla.

EWQ Digital Signage perustuu SeeSignage -tuotteeseen, jota kehitetään yhdessä EWQ-tuoteperheen kanssa. Tämä takaa saumattoman integraation EWQ-vuoropalvelujärjestelmän kanssa.

Järjestelmän edut

Säästä kuluissa ja myy lisää

EWQ Digital Signagen ansiosta manuaalinen informaatio- ja hinnoittelutyö poistuu, joka tarkoittaa merkittäviä säästöjä henkilöstökuluissa. Näytöt voivat tuote- ja hintatietojen lisäksi sisältää oheistuotteiden markkinointia sekä käyttöinformaatiota. Lisämyynti on tällöin vaivatonta ja asiakasuskollisuus taattu.

Näytettävää informaatiota voidaan muuttaa useasti päivässä, joka mahdollistaa nopeankin reagoinnin esimerkiksi kilpailevan yrityksen kampanjoihin ja hinnoitteluun. Lisäksi näytöillä voi pyöriä mainostuloja tuottavia tavarantoimittajien tai kolmansien osapuolien sisältöä.

Tehosta työskentelyä

Sisällön tuottaminen ja hallinta onnistuu mistä ja milloin tahansa, www-pohjainen käyttöliittymä on käytettävissä kaikkialla maailmassa, myös älypuhelimella.

Mainonnan hallinta on keskitettyä ja yksinkertaista. Työläiden ja kalliiden hintajulisteiden tulostamisten ja esillepanojen sijaan tuote- ja hintainformaatiot saadaan muutamalla klikkauksella asiakkaiden nähtäville. Ulkoasut, tuotenostot, videot ja kuvat voidaan ajastaa kampanjan haluttuun alkamisaikaan.

Monikäyttöisyys

Myymälöiden lisäksi EWQ Digital Signage on sovellettavissa myös muihin liiketoimintaympäristöihin. Erilaiset asiakastilat, yrityksen sisäinen viestintä sekä opastenäytöt saavat aivan uuden ilmeen näyttöjen liikkuvasta kuvasta ja ajantasaisesta tiedosta. Käyttökohteiden osalta vain mielikuvitus on rajana, sillä järjestelmä voidaan räätälöidä tarpeen mukaan.

Tuotteet

  • EWQ Digital Signage

    Digitaaliset näytöt rikkaalla sisällöllä takaavat asiakkaiden huomion sekä myymälän sisällä että ulkopuolella.

Myynti

Myyntihenkilöstömme palvelee puhelinnumerossa 0207 414 680

Huolto ja tuki

0200 20502 (1,95€/min+pvm). Huoltoneuvontamme palvelee arkisin klo 8-16.

Yhteydenotto

Yhteystietosivulta löydät yhteydenottolomakkeen ja käyntiosoitteet.