Oikeat hinnat, oikeaan aikaan

EWQ Elektroniset Hintalaput on järjestelmä hallittuun hintatietojen ylläpitoon. Työläiden ja kalliiden paperitulosteiden ja esillepanojen sijaan tuote- ja hintainformaatiot saadaan muutamalla klikkauksella asiakkaiden nähtäville. Kun hinnoitteluun ei tarvita myymälähenkilökuntaa, vapautuu arvokas aika tuottavampiin töihin.

Hyllyn reunoilla sijaitsevat näytöt herättävät asiakkaiden kiinnostuksen ja vaikuttavat ostopäätökseen. Aina ajan tasalla olevat hinta- ja tuotetiedot lisäävät asiakasuskollisuutta ja saavat parhaimmillaan asiakkaat viipymään liikkeessä pidempään, palaamaan useammin ja ostamaan enemmän.

Sisällön päivittäminen näyttöihin tapahtuu vaivattomasti SeeSignage-hallintatyökalussa, jolloin hintoja voidaan muuttaa jopa monta kertaa päivässä. Aktiivihinnoittelulla voidaan esimerkiksi reagoida nopeasti kilpailevien liikkeiden hintamuutoksiin tai ajastaa erikoishinnat halutulle ajankohdalle.

EWQ Elektroniset Hintalaput

Oikeat hinnat oikeaan aikaan

Sisällön päivittäminen näyttöihin tapahtuu vaivattomasti SeeSignage-hallintatyökalussa, jolloin hintoja voidaan muuttaa jopa monta kertaa päivässä. Aktiivihinnoittelu mahdollistaa nopeankin reagoinnin esimerkiksi kilpailevan yrityksen kampanjoihin ja hinnoitteluun. Näytöille voidaan myös ajastaa erikoishinnat halutulle ajankohdalle.

Säästä resursseja ja aikaa

Näytöt tarjoavat merkittäviä säästöjä henkilöstökuluissa, sillä manuaalinen hinnoittelutyö poistuu. Hintamuutokset siirtyvät suoraan kassajärjestelmästä valitulla pohjalla hintanäyttöihin eikä aikaa vieviä ja kalliita hyllynreunaetikettien tulostuksia tai paikalleen asetteluja enää tarvita.

Vähennä hävikkiä

Tuoretavarat on helppo nostaa esille ESL-näytöille esimerkiksi illalla. Aktiivihinnoittelulla ja lisääntyneellä huomioarvolla saadaan haluttu tuote-erä myytyä loppuun.

Järjestelmän edut

  • Kiinnostavuuden lisääminen – Näyttöjen uusiutuva sisältö ja ilme saavat asiakkaat palaamaan myymälääsi yhä uudelleen
  • Parempi huomioarvo – Tavoita yleisö mielenkiintoisella informaatiolla
  • Mutkaton ylläpito – Tuote- ja hintatiedot voidaan päivittää integraatiolla, tuotetiedoilla järjestelmä luo sisällön automaattisesti
  • Tehokas hallinta – Tuota ja hallitse sisältöä web-pohjaisessa järjestelmässä, vaikka mobiililaitteellasi
  • Oikea sisältö oikeaan aikaan – Ajasta näyttöjen sisältö etukäteen ja suunnittele kampanja valmiiksi, vaikka viikkoja aiemmin
  • Integraation edut – Päivitä tuotteen hinta helposti kassajärjestelmässä, tiedot muuttuvat samaan aikaan näytöille ilman erillisiä toimenpiteitä

Tuotteet

Myynti

Myyntihenkilöstömme palvelee puhelinnumerossa 0207 414 680

Huolto ja tuki

0200 20502 (1,95€/min+pvm). Huoltoneuvontamme palvelee arkisin klo 8-16.

Yhteydenotto

Yhteystietosivulta löydät yhteydenottolomakkeen ja käyntiosoitteet.