Toimialat

Kaupan ala

Meillä on pitkä kokemus yhteistyöstä kaupan alan toimijoiden kanssa. Seuraamme alan kehitystä ja sen sisällä tapahtuvia muutoksia, jotta pystymme vastaamaan asiakkaidemme liiketoiminnan muuttuviin tarpeisiin.

Pankki- ja vakuutusala

Olemme tarjonneet lukuisia kokonaisvaltaisia ratkaisuja pankki- ja vakuutusalan toimijoille, joilla on saavutettu etua kovan kilpailun määrittämässä liiketoimintaympäristössä.

Terveydenhuolto ja apteekit

Terveydenhuollon ja apteekkien yhteistyökumppanina olemme olleet mukana auttamassa asiakkaitamme saavuttamaan asiakastyytyväisyydelle asettamansa tavoitteita.

Liikenne

Liikenneala kehittyy jatkuvasti ja liiketoiminnan muuttuvat tarpeet edellyttävät uudenlaisia ratkaisuja. Kilpailukyvyn varmistaminen vaatii panostamista asiakastyytyväisyyteen ja liiketoiminnan päivittäisten rutiinien hoitamisen tulee tapahtua turvallisesti ja tehokkaasti.

Julkinen sektori

Monipuolinen tuote- ja palveluvalikoimamme on helpottanut julkisen sektorin toimijoita valitsemaan meidät yhteistyökumppanikseen. Pystymme tarjoamaan laajojakin kokonaisuuksia tai vaihtoehtoisesti yksittäisiä osa-alueita asiakkaan tarpeen mukaan.

HoReCa

Hotelli- ja ravintola-alan yrityksille tarjoamme ratkaisuja, jotka helpottavat rahankäsittelyä ja antavat välineitä tehokkuuden seurantaan sekä asiakaskäyttäytymisen analysointiin.

Ratkaisumme

Asiakashallinnan ratkaisut

Eurosec Oy:n EWQ-vuoropalvelujärjestelmä on Suomessa kehitetty ja valmistettu järjestelmä. EWQ-järjestelmä on radiotoimisuutensa ansiosta langaton, joten se ei vaadi kaapelointia laitteiden välillä. Laitteiden sijainnit ovat muutettavissa ilman asennustöitä.

Myymälämarkkinoinnin ratkaisut

Digitaalinen myymälämarkkinointi on avain voimakkaaseen ja kustannustehokkaaseen myynnin kasvuun. Info- ja mainosnäyttöjärjestelmässämme toteutat näyttävät kampanjat ja ylläpidät hintatietoja hallitusti.

Rahankäsittelyn ratkaisut

Valikoimastamme löytyvät laitteet setelien aitoustunnistukseen, laskentaan ja lajitteluun sekä kolikoiden käsittelyyn.

Turvallisuusratkaisut

Toimitamme turvaa arvo-omaisuudelle sekä dokumentaatioille ja tarjoamme nykyaikaiset ratkaisut avainten hallintaan sekä säilytykseen.

Järjestelmät

EWQ Vuoropalvelujärjestelmä

EWQ Vuoropalvelujärjestelmä on Suomessa kehitetty ja valmistettu langaton asiakasohjausjärjestelmä asiakasvirtojen hallintaan ja analysointiin. Ratkaisu mahdollistaa tehokkaan ja modernin asiakaspalvelun kaiken kokoisissa asiointiympäristöissä.

EWQ Digital Signage

Kotimainen ja markkinoilla ainutlaatuinen EWQ Digital Signage on ratkaisu tehokkaaseen markkinointi- ja infosisällön hallintaan eri liiketiloissa.

EWQ Elektroniset Hintalaput

EWQ Elektroniset Hintalaput on järjestelmä hallittuun hintatietojen ylläpitoon. Työläiden ja kalliiden paperitulosteiden ja esillepanojen sijaan tuote- ja hintainformaatiot saadaan muutamalla klikkauksella asiakkaiden nähtäville.

Taika-työaikasuunnittelu

Taika-työaikasuunnittelu on uudenlainen tapa suunnitella työaikoja. Ohjelmisto tarjoaa välineet työaikasuunnittelun intuitiivisempaan, tehokkaampaan ja käytännölisempään tekemiseen.

Palvelut

Käyttövuokraus

Tarjoamamme ratkaisut ovat saatavilla myös vuokrapalveluna. Rakennamme räätälöidyn ratkaisukokonaisuuden, jonka saatte välittömästi käyttöönne ja maksu tapahtuu kuukausiveloituksena. Me huolehdimme vuokrattujen laitteiden huollosta ja ylläpidosta.

Huolto & tuki

Eurosec Oy:llä on yli 50 valtuutettua huoltopistettä Suomessa. Huoltopisteiden koulutettu henkilökunta takaa nopean ja ammattitaitoisen huollon tuotteille. Huoltopisteiden toiminta-alue kattaa koko Suomen.

Myynti

Myyntihenkilöstömme palvelee puhelinnumerossa 0207 414 680

Huolto & tuki

0200 20502 (1,95€/min+pvm). Huoltoneuvontamme palvelee arkisin klo 8-16.

Yhteydenotto

Yhteystietosivulta löydät yhteydenottolomakkeen ja käyntiosoitteet.